Хто стане наступним Федоруком?

У зв’язку з виборами засідання медіа-клубу відбудеться у вівторок, 27 травня. Запрошуємо медійників, вже традиційно о 18:30 в «Literatur Café» (ІІ поверх КМЦ «Українська книга», пл. Центральна, 10) поспілкуватися на тему: «Хто стане наступним Федоруком?»

Микола Трохимович Федорук, перебуваючи на посаді чернівецького міського голови з 1994 по 2011 рік, зажив слави абсолютного рекордсмена електоральних симпатій чернівчан і встановив майже недосяжну планку для всіх наступників. З Федорука почалась і хвиля усунення з посад законно обраних мерів цілого ряду українських міст. Проте, навіть позбавлений посади, Микола Трохимович не втратив прихильності чернівчан. Підтвердженням цьому стало його обрання депутатом Верховної Ради у грудні 2012 року.

Наразі, серед кандидатів на позачергових виборах міського голови у Чернівцях, немає жодного беззаперечного лідера. Найбільше шансів на перемогу пророкують знову ж таки креатурі Миколи Федорука – Олексієві Каспруку. Однак, чи має шанс, бодай хтось з кандидатів, зробити заявку на повтор успіху Миколи Трохимовича? Тим більше, що формально загальні місцеві вибори мають відбутися вже восени 2015-го, а фактично – можуть бути оголошені значно раніше.

Пропонуємо поспілкуватись на цю та інші актуальні на сьогоднішній день для медійників теми у неформальній обстановці «за чашкою кави».

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте