17 березня – засідання Чернівецького професійного медіа-клубу на тему: «Крим: початок чи кінець сепаратизму в Україні?»

У понеділок, 17 березня, о 18.30 в «Literatur Café» (ІІ поверх КМЦ «Українська книга», пл. Центральна, 10) Чернівецький професійний медіа-клуб запрошує медійників поспілкуватися на тему: «Крим: початок чи кінець сепаратизму в Україні?».
Засідання-17-03-2014-Крим-окПротягом всієї новітньої української історії можливість втрати Україною Криму актуалізувалася неодноразово, хоча з кінця 90-х років ХХ століття вважалась малоймовірною. Проте сценарій розвитку подій в Криму після 16 березня 2014 року мало хто береться прогнозувати зі стовідсотковою гарантією.
Наразі, на тлі відкритого протистояння кримських маріонеткових «еліт» з київською владою, практично неприкритої окупації української території військами Російської Федерації та небажання ані ЄС, ані США іти на силовий конфлікт із Путіним, найгірший для України сценарій видається не таким вже й неймовірним.
Вірогідність того, що ціною нових людських жертв Україні таки вдасться зберегти власну територію у теперішніх, визнаних світовою спільнотою межах, також висока. Адже українці довели, що вони здатні на вчинки, які ламають будь які прогнози і схеми.
З огляду на те, що Крим є не єдиним регіоном України, де існують сепаратистські настрої, спробуємо спрогнозувати, як імовірне від’єднання півострова вплине на подальшу долю Великої України. Чи наслідуватимуть його приклад інші регіони України – на Південному Сході, чи навіть на Заході держави? Чи навпаки — на тлі останніх подій в Україні остаточно утвердиться дух Соборності?
Пропонуємо поговорити на ці та інші актуальні для медійників питання у неформальній обстановці «за чашкою кави».

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте