24 лютого – засідання Чернівецького професійного медіа-клубу на тему: «Хто стане наступним Януковичем?»

У понеділок, 24 лютого, о 18.30 в «Literatur Café» (ІІ поверх КМЦ «Українська книга», пл. Центральна, 10) Чернівецький професійний медіа-клуб запрошує Вас поспілкуватися на актуальну тему: «Хто стане наступним Януковичем?».

Попри категоричну вимогу Майдану радикально змінити обличчя української політики, у вищих ешелонах влади залишаються ті ж самі «герої». Дивлячись на сцену «Євромайдану», можна зробити висновок, що керувати державою взялися ті, хто, попри готовність отримати кулю в лоб, змогли її уникнути. Кожен з них причетний до формування нинішньої політичної системи.
Тож сподіватись, що вони зацікавлені в послаблені президентських повноважень, які вони своїми діями досі лише посилювали, марно. Тим більше, що і Тимошенко, і Тягнибок, і навіть Кличко завжди виступали за сильну президентську республіку. Таким чином, одразу після завершення президентських виборів Україну може цілком очолити новий «Янукович», повноваження якого будуть ще більшими, ніж у «папередніка». Тим більше, що вже зараз спостерігачі бояться, що ці вибори — вперше з 1991 року — відбудуться в один тур...
Пропонуємо поговорити на цю тему у неформальній обстановці «за чашкою кави» разом з громадським діячем, політологом, директором Буковинського центру виборчих технологій, заступником голови Чернівецької обласної громадської організації «Комітет виборців України» Ігорем Баб’юком.

1 коментар

Святослав Вишинський
Кулю в лоб отримав не Арсеній Яценюк. І навіть не Віктор Янукович. Хай до скону пам'ятають.

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте