Що «підривало» медіа-сферу Чернівців у 2013 році?

У понеділок, 23 грудня, о 18.30 в «Literatur Café» Чернівецький професійний медіа-клуб запрошує обговорити підсумки року, що минає, для чернівецьких медійників, поспілкувавшись на тему: «Що «підривало» медіа-сферу Чернівців у 2013 році?»

Адже минулий рік був надзвичайно складним – насамперед для чернівецьких журналістів. Згадаймо «плінтус Галиця», «плівки Довганича», зникнення з ефіру ТВА – це лише вершина айсберга проблем, з якими зіткнулися ЗМІ та журналісти, яких прийнято називати опозиційними. З іншого боку, з’явилися нові гравці на медійному ринку міста – телеканал «Чернівецький промінь», сайт «Чернівці Таймс», котрі здебільшого займають провладну позицію. Вже вкотре відбулось перезавантаження інтернет проекту «Чернівці ТБ», а от багато років очікуваного буму так званих «нових медіа» Чернівці так і не дочекалися.

Пропонуємо обговорити ці та інші актуальні для медійників питання в понеділок, 23 грудня, о 18.30 в «Literatur Café» (ІІ поверх КМЦ «Українська книга», пл. Центральна, 10).

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте