Журналістика та блогосфера, об’єктивність і суб’єктивність

У понеділок, 14 жовтня, о 18:30 у «Literatur Café» Культурно-мистецького центру “Українська книга” (Центральна площа, 10, 2 поверх) Чернівецький професійний медіа-клуб запрошує колег поспілкуватися на тему: “Журналістика та блогосфера, об’єктивність і суб’єктивність”. Тон дискусії зададуть головний редактор сайту “BukNews” Юрій Чорней та координатор блогової мережі «ВКурсі.ком» Святослав Вишинський.

7 коментарів

Михайло Шморгун
Я постараюсь прийти. І всіх запрошую підтримати нас!
Знову ж таки актуальна тема — смерть журналістики m-shmorgun.vkursi.com/5656.html
Такє…
Захар Подкидишев
Краткий итог этого мероприятия фраза президента США (1913-1921) Вудро Вильсона, произнесённая им на Парижской мирной конференции: «Блестяще, — мы разошлись по всем вопросам»…
Михайло Шморгун
Юрій Ілліч — шоумен. Талант від Бога…
Святослав Вишинський
На жаль, конструктивної дискусії не вийшло. Як не дивно, «непрофесіонали»-блогери виявились більш готовими до діалогу, аніж журналісти, котрі намагались будь-яку змістовну тезу звести до абсурду.
Святослав Вишинський
До слова, пропозиція Василя Забродського так і залишилась без чіткої відповіді. Нагадаю, він запропонував власникам чернівецьких сайтів повністю або частково публікувати IP анонімних коментаторів, на зразок того, як це робить «Українська правда». Зі свого боку, я запропонував узагалі відмовитись від анонімного коментування і перейти виключно на авторизоване (через соціальні мережі). Окрім мене і Василя Забродського, в дискусії брали участь редактори чотирьох інформаційних видань — «Місто „Ч“», «BukNews», «Час» і «The Chernivtsi Times». Можливо, хтось підтримає цю ініціативу.
Сергій Воронцов
К Захару. Поправка по-черновицки. Вильсон не знал, что такое настоящий блеск)
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте